Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Samen met Jantine Hoep organiseer ik deze maandelijkse filmavonden waarin we kijken naar een opname van één van de honderden events van Bashar en het is eigenlijk meer dan gewoon een filmavondje … het is ook een avondje voor gelijkgestemden die met elkaar willen leren over buitenaardse beschavingen en hun energie willen voelen. Want jazeker, tijdens deze filmavonden en helemaal tijdens de Holotope meditaties zijn hun frequenties heel goed te voelen.

Tussendoor zetten we de film op verzoek even stop voor nadere toelichting of uitleg en babbelen we in de pauze of na afloop natuurlijk nog even gezellig na.

Deze filmavonden zijn in Haarlem ooit ontstaan in samenwerking met Beyond Medicine. Vanaf september 2019 zullen wij deze avonden organiseren vanuit Sesgeshe en Zelfreflexie.

DEZE MAAND … is nog even een verassing…

Increase your sense of self worth, self appreciation and self love, to value yourself more strongly and bring your vibration back to a centered state!

WIE IS BASHAR ?

Een korte intro van Bashar … hij is een buitenaards ‘mens’ afkomstig van Essassani. Essassani is de thuiswereld van de Sassani beschaving en deze beschaving is gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, plezier, het volgen van je passie, het totaal niet oordelen en het geven van legaliteit en gelijkheid aan het unieke van elk individu in de schepping.
We delen (letterlijk) veel van ons DNA met deze beschaving en hun beschaving evolueert nu naar de 5e dimensie en in samenwerking met de beschaving van Sirius als hun mentor hebben zij sinds geruime tijd contact en interactie met mensen op onze planeet, vaak als mentor of gids.

Eén van de bekendste channels van de Sassani is Darryl Anka, die communiceert al meer dan 30 jaar met Bashar, een ‘contact specialist’ zoals hij zichzelf voorstelt. Bashar is, zoals blijkt uit de opnamen van de vele channelings, zeer enthousiast- bijna alsof hij een figuur is uit een animatiefilm!
Maar niettemin heeft hij een ongelooflijk snelle geest, een verbazingwekkend helder verstand, een liefhebbend hart en een diepgaand begrip over de manier waarop realiteit wordt gemanifesteerd en wordt waargenomen.

Supergezellig en inspirerend om tijdens een huiselijk filmavondje met elkaar te kijken naar zeer heldere, bruikbare en zuivere informatie, gebracht met veel gevoel voor humor en positiviteit en om daarna met elkaar nog even lekker na te babbelen.

LOCATIE EN ORGANISATIE

Deze filmavonden worden verzorgd door Simone en Jantine, beiden gecertificeerd ET-Healing Practitioner en ET-Healer Master bij Healing Centre Beyond Medicine.

De locatie voor de filmavond is:
Zijlvest 11A
2011 VB Haarlem
Nederland

Om in onze filmkamer te komen moet je een trapje af kunnen lopen.

PARKEREN

Parkeren is mogelijk in de ondergrondse parkeergarage Raaks (onder de Pathé bioscoop) op twee minuten loopafstand.
Kijk hier voor meer info over parkeergarage Raaks.

Kosten bedragen €3,05 per uur tot 21:00 en €2,97 na 21:00.

Per openbaar vervoer is de locatie ook goed te bereiken!
Tien minuten wandelen vanaf het station Haarlem.
En er stoppen ook diverse bussen op 2 minuten loopafstand. Check hiervoor even op www.9292.nl.

TIJDSTIP

Vanaf 19.15 uur worden jullie ontvangen door Simone en Jantine met een lekker kopje koffie of thee en om 19.30 start de film.

DATA 1E HELFT 2020

– donderdag 2 april 2020

TOEGANGSPRIJS

De toegangsprijs voor deze avond is € 9,- en er is plaats voor maximaal 8 personen.

Voor aanmelding en of informatie stuur een mailtje of vul het contactformulier in met vermelding om welke filmavond het gaat.

Deze films worden via Beyond Medicine beschikbaar gesteld.