Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Samen met Jantine Hoep organiseer ik deze maandelijkse filmavonden waarin we kijken naar een opname van één van de honderden events van Bashar en het is eigenlijk meer dan gewoon een filmavondje … het is ook een avondje voor gelijkgestemden die met elkaar willen leren over buitenaardse beschavingen en hun energie willen voelen. Want jazeker, tijdens deze filmavonden en helemaal tijdens de Holotope meditaties zijn hun frequenties heel goed te voelen.

Tussendoor zetten we de film op verzoek even stop voor nadere toelichting of uitleg en babbelen we in de pauze of na afloop natuurlijk nog even gezellig na.

Deze filmavonden zijn in Haarlem ooit ontstaan in samenwerking met Beyond Medicine. Vanaf september 2019 zullen wij deze avonden organiseren vanuit Sesgeshe en Zelfreflexie.

De komende maanden worden bijzondere maanden; er wordt steeds meer gezinspeeld op open contact met de buitenaardsen. Om verduidelijking te bieden, bestaat de mogelijkheid om -tussen de komende filmavonden in, op 23 november a.s. – een daglezing bij te wonen in Huizen waarin dieper wordt ingegaan op onze werkelijke afkomst en wat dit betekent voor de toekomst van zowel onszelf, de buitenaardse beschavingen en onze planeet. Of zoals Bashar tegen ons zegt: ‘To understand your future, you must first understand your past’.

Tijdens de daglezing op 23 november 2019 de ontwikkeling van de kosmische mens centraal komen te staan, waarin uitgebreid wordt ingegaan op het ontstaan van de huidige mens en de rol die wij -allen- als ‘Earth Human’ hebben in de kosmische evolutie. M.a.w: Wie zijn we nu echt als het gaat om onze genetische afkomst? En welke -belangrijke- rol heeft de mens voor de toekomstige ontwikkeling van deze prachtige planeet?

En met alle voelbare veranderingen wordt de vraag steeds prangender……Waar zijn we naar toe aan het evolueren? Welke veranderingen gaan er plaatsvinden binnen onze beschaving en wat betekent dit voor onze samenleving?

De lezing blijkt naadloos aan te sluiten op de sessies die Bashar recentelijk in oktober 2019 heeft gegeven! Deze mate van synchroniciteit zal niet voor niets zijn…

Daarom willen we de Bashar filmavondbezoekers de gelegenheid bieden voor een ‘combi-pakket’.
Bij aanmelding voor de daglezing bieden we een gratis filmavondbezoek!
Hierbij kies je zelf of je dat voor 14-11 of voor 12-12 wilt gebruiken.

Meer informatie/aanmelding betreft de lezing het combi pakket neem contact op met Jantine Hoep via [email protected]

DEZE MAAND … THE LAST DAYS OF ATLANTIS (2019)

What was it like to live in Atlantis? What became of the people? And why should we know about it now? Finally a session where Bashar gives us everything we’ve ever wanted to know about The Last Days of Atlantis. In this transmission we will learn about this pivotal culture in human history and be given a chance to grow and change from our ancient past. This session and The Angels of Orion address our current social and political upheaval by teaching us the historical patterns that are repeating again in this time of transformation. This is the perfect time to learn the true story of our collective consciousness as we decide who we are becoming.

WIE IS BASHAR ?

Een korte intro van Bashar … hij is een buitenaards ‘mens’ afkomstig van Essassani. Essassani is de thuiswereld van de Sassani beschaving en deze beschaving is gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, plezier, het volgen van je passie, het totaal niet oordelen en het geven van legaliteit en gelijkheid aan het unieke van elk individu in de schepping.
We delen (letterlijk) veel van ons DNA met deze beschaving en hun beschaving evolueert nu naar de 5e dimensie en in samenwerking met de beschaving van Sirius als hun mentor hebben zij sinds geruime tijd contact en interactie met mensen op onze planeet, vaak als mentor of gids.

Eén van de bekendste channels van de Sassani is Darryl Anka, die communiceert al meer dan 30 jaar met Bashar, een ‘contact specialist’ zoals hij zichzelf voorstelt. Bashar is, zoals blijkt uit de opnamen van de vele channelings, zeer enthousiast- bijna alsof hij een figuur is uit een animatiefilm!
Maar niettemin heeft hij een ongelooflijk snelle geest, een verbazingwekkend helder verstand, een liefhebbend hart en een diepgaand begrip over de manier waarop realiteit wordt gemanifesteerd en wordt waargenomen.

Supergezellig en inspirerend om tijdens een huiselijk filmavondje met elkaar te kijken naar zeer heldere, bruikbare en zuivere informatie, gebracht met veel gevoel voor humor en positiviteit en om daarna met elkaar nog even lekker na te babbelen.

LOCATIE EN ORGANISATIE

Deze filmavonden worden verzorgd door Simone en Jantine, beiden gecertificeerd ET-Healing Practitioner en ET-Healer Master bij Healing Centre Beyond Medicine.

De locatie voor de filmavond is:
Zijlvest 11A
2011 VB Haarlem
Nederland

Om in onze filmkamer te komen moet je een trapje af kunnen lopen.

PARKEREN

Parkeren is mogelijk in de ondergrondse parkeergarage Raaks (onder de Pathé bioscoop) op twee minuten loopafstand.
Kijk hier voor meer info over parkeergarage Raaks.

Kosten bedragen €3,05 per uur tot 21:00 en €2,97 na 21:00.

Per openbaar vervoer is de locatie ook goed te bereiken!
Tien minuten wandelen vanaf het station Haarlem.
En er stoppen ook diverse bussen op 2 minuten loopafstand. Check hiervoor even op www.9292.nl.

TIJDSTIP

Vanaf 19.15 uur worden jullie ontvangen door Simone en Jantine met een lekker kopje koffie of thee en om 19.30 start de film.

DATA 2E HELFT 2019

– donderdag 12 December 2019

TOEGANGSPRIJS

De toegangsprijs voor deze avond is € 9,- en er is plaats voor maximaal 8 personen.

Voor aanmelding en of informatie stuur een mailtje of vul het contactformulier in met vermelding om welke filmavond het gaat.

Deze films worden via Beyond Medicine beschikbaar gesteld.