ET-Healing

ENERGIE

Alles is energie en heeft een bepaalde trilling (frequentie). Er zijn diverse dimensies in het universum. Hoe hoger de dimensie, hoe hoger de trilling. Wij gaan op dit moment van de 3de naar de 4de dimensie om zo verder door te stijgen. Dit heeft met trilling te maken. Ook de trilling van de aarde, de Schumann Resonantie, is drastisch aan het verhogen sinds 2014. Als je naast water muziek afspeelt, zie je het water trillen. Wij bestaan voor meer dan de helft uit water dus wij trillen hoe dan ook mee met de aarde. Dit betekend dat wij ook steeds hoger gaan trillen en dat betekend dat we langzaam ook in dimensie stijgen.

ET’S (EXTRA TERRESTIALS)

ALL IS ONE en ONE IS ALL. We hebben allemaal eenzelfde oorsprong. Uitgewaaierd over diverse planeten, sterrenstelsels, melkwegen en in diverse dimensies en parallelle levens. De mens zelf is hoogstwaarschijnlijk een mix tussen een aardling ras en een buitenaards ras. Al duizenden jaren is er een samenwerking met elkaar. Doordat wij eerst in dimensies zijn gezakt is ons tastbare contact ook vervaagd, echter op zielsniveau was er nog steeds contact. Dit betekend niet dat het er niet was, wij zagen het alleen niet meer. Door onze stijging in frequentie worden andere dimensies voor sommigen zichtbaar en/of tastbaar. Doordat de ET’s in een hogere dimensie zijn hebben ze iemand nodig die hun energie kan vertalen/doorgeven naar de ontvanger hier op aarde. Tijdens de healing ben ik een soort doorgeefkanaal. De ET’s waar ik mee werk komen ook uit deze hogere dimensies. Mijn gids Samuel komt van de Essassani. Maar er wordt ook contact gelegd met andere lichtwezens van andere planeten en constellaties.

HEALING

Als er iets uit balans is, dus eigenlijk niet juist trilt, kan dit zich gaan manifesteren in fysieke klachten. Dit kan gebeuren door bepaalde (emotionele) gebeurtenissen. Maar ook de stijging van de Schumann Resonantie kan fysiek/emotioneel klachten geven. Energetische blokkades komen hierdoor nog meer aan het licht. Doordat de blokkade een lagere trilling heeft dan de rest in het lichaam gaat het als het ware schuren en pijn doen. Alles wordt los getrild. We komen er niet meer onderuit. Blijf je het negeren is de kans groot dat je klachten blijven en verergeren. Soms krijg je zelfs een burn-out of kan je ernstig ziek worden. Het lichaam is eigenlijk zo’n mooie spiegel. Sommige mensen ervaren het lichaam als een last wat niet goed werkt. Maar het werkt precies hoe het hoort te werken en vertaald alles wat niet in balans is.
Tijdens het healen maak ik contact met mijn hoger zelf en vanuit daar werk ik samen met mijn ET-gidsenteam om in te tunen op jouw trilling. Er wordt gescand waar er disbalansen zijn en vervolgens wordt er een unieke behandeling gestart. Soms wordt er alleen met energie gewerkt, soms krijg ik ook beelden of woorden door die ik mag delen. Engelen en natuurwezens kunnen ook helpen bij het healingproces indien dat voor jou nodig is. Prachtig hoe ons universum vlekkeloos samenwerkt om het hoogste goed te realiseren.

PERSOONLIJK
De unieke behandeling maakt het keer op keer weer zo bijzonder om te mogen faciliteren / doorgeven. Hierdoor voel je dat het zo persoonlijk en vol liefde gaat.

WAAROM EEN HEALING
Soms voel je dat je fysieke klachten hebt en soms kan je ook emotioneel niet lekker in je vel zitten of een combinatie van beide hebben. De ET-teams tunen in en zorgen voor een passende healing. Belangrijk is om te weten dat wij een trilling aanbieden die jou kan healen, maar besef dat jij er wel voor open moet staan om mee te gaan trillen en weer in balans te komen. Wat ik al eerder zei; Het universum houdt zoveel van ons dat we precies krijgen wat wij willen. Ook kan een healing heerlijk ontspannend werken. Dus je hoeft je niet ziek of naar te voelen om een healing te kunnen ontvangen. Voorkomen is beter dan genezen.

WAT JE KAN VERWACHTEN TIJDENS DE HEALING

We bespreken wel of niet je klachten of je situatie. Dit horen mijn gidsen ook. Echter hebben ze niet per se een verhaal nodig omdat ze jouw energieveld lezen en daaruit opmaken waar de disbalansen zitten. Soms kan het ook zijn dat er toch op een heel ander vlak wordt gewerkt dan dat je aangegeven hebt. De gidsen voelen feilloos aan waar er als eerste aan gewekt mag worden om uiteindelijk de klacht te verminderen en soms zelfs te kunnen oplossen. Voordat ik met de healing begin vraag ik altijd aan mijn gidsen of ik deze healing mag geven aan de cliënt. Het komt wel eens voor dat dit niet mag en dan kan de behandeling niet door gaan. Op zielsniveau wordt dit besloten. Soms is het proces waar de cliënt in zit te belangrijk om doorheen te gaan zonder hulp of zonder specifiek mijn hulp.

Op dit moment werk ik alleen op afstand.

OP AFSTAND
Voor sommige mensen kan een healing op afstand zelfs prettiger en krachtiger zijn dan bij mij op de behandeltafel. Er zijn veel mogelijkheden in het healen op afstand.

 • We hebben eerst, indien je dat prettig vindt, een belafspraak om te bespreken wat de klachten zijn.
 • Je kan kiezen om op een specifieke tijd te starten zodat jij lekker ontspannen ergens kan liggen of zitten terwijl ik heal. Het kan ook terwijl jij je dagelijkse dingen doet. Alles is in het NU, dus de energie gaat daar waar en wanneer het nodig is.
 • Een healing duurt gemiddeld zo’n 40 minuten. Het kan meer zijn, het kan minder zijn, afhankelijk van de cliënt en wat de gidsen voelen. Dit is het stukje actieve healing door mij heen, de nawerking kan langer zijn.
 • Daarna krijg je een terugkoppeling van mij wat ik heb ervaren bij de healing. Als de gidsen beelden en of woorden door hebben gegeven hoor je dit ook. Dit kan via een afspraak per telefoon of per voicebericht via Whatsapp of e-mail.
 • Ik werk ook met diverse kaartendecks, soms voel ik dat er een kaart getrokken mag worden en deze zal ik dan ook doorsturen met de uitleg daarbij.
 • Zorg dat je die dag genoeg water drinkt. Het lichaam laat oude stukken los en door water te drinken kan het goed zuiveren en zich beter aanpassen aan de nieuwe trilling.

WAT JE KAN ERVAREN

Tijdens de healing kan je diverse dingen ervaren:

 • Overspoelt worden met een gevoel van liefde en (h)erkenning
 • Chakra’s kan je gaan voelen
 • Koude, warme, tintelende lichamelijke sensaties
 • Kippenvelgevoel (dit doet het lichaam automatisch om zo beter de aangeboden healing / trilling te kunnen ontvangen)
 • Spierspasmen
 • Knipperen van de oogleden
 • Er kan geluid willen ontstaan laat dat vooral gebeuren als dat goed voelt
 • In slaap vallen
 • Borrelen van de buik
 • Je kan het gevoel krijgen dat je wordt aangeraakt op verschillende plekken
 • Ontspanning
 • Soms ervaar je niets anders dan anders. Dit betekend niet dat er niets gebeurd.

DE TEAMS KUNNEN OOK HELPEN BIJ

 • Begeleiden van ernstig zieke mensen naast de reguliere geneeskunde
 • Dieren
 • Kinderen
 • Ouderen
 • Dementerende mensen
 • Stervensbegeleiding
 • Comateuze mensen

PRIJZEN

Een healingconsult duurt ongeveer 60 minuten. Hierin zit de healing zelf en ook de nabespreking.

Uitwisseling: €60,00.

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op.

Belangrijk: Healings zijn een ondersteuning en nooit een vervanging van een behandeling of medicatie die door de regulieren artsen worden gegeven. Ik adviseer altijd om eerst een reguliere arts te raadplegen, indien je klachten hebt, voordat je bij mij voor een healing komt. Ik geeft ook geen garantie op genezing.