SESGESHE

is een combinatie van mijn initialen SES en GESHE een Tibetaans woord.

SES zijn de initialen van mijn naam Simone Eleonore Schelvis.
GESHE is een Tibetaanse naam die spirituele vriend betekend. Ook is het een academische graad die verleend wordt aan monniken in het Tibetaanse Boeddhisme en betekend het: goed in kennis.
Voor mij persoonlijk betekend de naam SESGESHE, dat ik als spirituele vriend, een ander wil helpen als die daar voor openstaat. Vanuit gelijkwaardigheid, respect en liefde. Wij zijn nooit uitgeleerd en waar we elkaar op dit levenspad kunnen helpen is dat een zegen.

Mijn leven beschrijf ik als een leerschool, noem het bewustwording. Vroeger zag ik dit niet zo. De leuke dingen waren zonder er bij stil te staan gewoon zo. Ik kon soms vanuit in mijn ogen een machteloze positie met her en der boosheid reageren als mij iets overkwam. Nu terugkijkend op alle leuke en ook minder leuke dingen in het leven ben ik zo blij dat mijn leven gelopen is zoals het gelopen is. Ik ben meer gaan genieten van de mooie dingen in het leven, ook al is het iets heel kleins. De minder leuke dingen ben ik ook gaan omarmen en gaan gebruiken om hier actief iets van te leren. Hierdoor ben ik meer ik mijn kracht gaan staan. De “way of life” is totaal anders geworden en dat geeft ruimte.

Alles heeft een doel in het leven: BEWUSTWORDING

Voor mij betekende dit alle kanten van het leven ervaren; mijzelf leren kennen en de ander leren kennen, van mijzelf te houden en daardoor ook van anderen te kunnen houden. Lief te zijn voor mijzelf en ook voor anderen, grenzen aangeven naar mijzelf en naar anderen, respect voor mijzelf en ook naar anderen.

Dit is een PROCES

Het universum houdt zoveel van ons dat het ons precies geeft wat wij willen. We komen allemaal op aarde met een thema wat we willen ervaren en waar we in willen leren. Soms is het thema eigenwaarde, soms is het zelfliefde en er zijn er nog veel meer. Wat je ziet is dat een gebeurtenis in jouw leven een leermoment/spiegel is van waar jij op dat moment staat in je leven betreffende dat thema. Het blijft zich ook herhalen totdat je een transformatie door bent gegaan en je trilling zal veranderen, waardoor er ook weer andere spiegels komen. Dit proces is soms erg pittig maar ook zo leuk en interessant. Weet ook dat je hogere zelf, je ziel, dit gekozen heeft en jou hierin begeleid. Je bent dus altijd in controle, ook al voelt jouw aardse zelf dat soms niet.

HOE IK OP HET PAD BEN GEKOMEN VAN HEALING

Al op jonge leeftijd geloofde ik dat er meer was tussen hemel en aarde. Niet zozeer het ET verhaal maar ik geloofde in de spirit wereld. Ik zag ook soms energievelden bewegen. Ook was ik hier een beetje bang voor omdat het zo anders was dan onze tastbare 3D wereld. Ik bleef interesse houden in het spirituele maar ik heb er nooit iets mee gedaan. In 2010 heb ik de opleiding voetreflexologie gedaan en pas toen mijn dochter geboren was in 2015 zijn er essentieel dingen gaan veranderen. Er bleven mensen die al op dit pad zaten tegen mij zeggen dat ik een gave had en dat ik er iets mee moest gaan doen. Dit voelde ik voor het eerst in mijn leven ook. Ik wilde hier iets mee gaan doen!
Op een spirituele beurs zei toen iemand tegen mij: “Er staan zoveel wezens om je heen om je te helpen…, je moet ze alleen wel toestemming geven om je te laten helpen.” Dit wist ik toen helemaal nog niet en onder begeleiding heb ik toen de toestemming gegeven. Vanaf toen is mijn leven veranderd. Tijdens mijn meditaties begon ineens mijn hoofd en mijn handen langzaam te bewegen. Alsof ik geleid werd. In de maanden daarna breidde dit uit naar het geven van vloeiende zelfhealings. Ook begon mijn gezicht te reageren op energie. Het was zo bijzonder en ook raar tegelijkertijd. Geregeld dacht ik dat ik gek aan het worden was.

Als startpunt heb ik toen gekozen om Maha Kundalini Tantra Yoga te gaan doen bij Anly Wilnis om zo mijn eigen lichaam en energiesysteem op te schonen en te leren kennen. Dit was zo leerzaam en bijzonder. Vervolgens startte ik met de opleiding magnetiseren maar dit bleek niet mijn manier. Ik wilde vrij zijn in de manier van bewegen met mijn handen. Ik voelde weinig stromen met ingestudeerde handopleggingen. Ook toen dacht ik dat ik raar was, want voor andere mensen werkte deze manier prima. Pas toen ik in contact kwam met Jaqueline Fiolet van Beyond Medicine en ik haar verhaal hoorde, kwam ik erachter dat ik niet de enige was en het ook een vorm van healing is, ET-Healing. Ik heb vervolgens de opleiding ET-Healing Practitioner en de opleiding ET-Healing Master doorlopen en afgerond bij Beyond Medicine. Tijdens deze opleiding zie je dat ieder op zijn eigen manier ook een kanaal is voor de gidsen. Er is niet één juiste manier. Ik ben gaan ontwikkelen in mijn eigen unieke wijze van healen. Dit is nog steeds een ‘on going process’, het blijft doorontwikkelen. Dit maakt het healen ook zo leuk en nooit saai.